Historie van Kupan

HISTORIE

De oprichter van Kupan b.v. de heer Th. J. ten Brinke vestigde zijn bedrijf in 1970 op het industriepark te Zelhem. Van oorsprong gespecialiseerd in de productie van waterbestendige deuren en uitgegroeid tot een allround bedrijf voor de complete sanitaire ruimte inrichting en meer. Sinds 1970 creëert en vervaardigd Kupan inrichtingen van Compact HPL voor intensief gebruik in veeleisende omgevingen in de hoogste kwaliteit. 

In 2002 heeft de zoon van de oprichter de heer N.G. ten Brinke het bedrijf overgenomen. Als eigenaar, CEO en Algemeen Directeur is de heer N.G. ten Brinke het creatieve brein achter Kupan b.v.

Vandaag de dag is Kupan gevestigd op een nieuwe en grotere locatie aan de Dames Jolinkweg 46 te Varsseveld. Vanuit de locatie in Varsseveld verkopen en produceren wij al onze productlijnen. Kupan levert wereldwijd en heeft handelsagenten in meer dan 25 landen.

Een ambitieus en enthousiast team (± 50 medewerkers) staan voor u klaar om samen met u de perfecte oplossing voor uw gewenste situatie te creërenOm u als klant altijd goed te kunnen helpen hebben wij teams geformeerd met een klant profiel. Zo kennen wij "de bouw", de "recreatie", "export", "de industrie",  "sport" en "lab omgeving".

Wilt u ook ervaren waarom zoveel klanten ons trouw zijn? Laat ons u helpen met het maken van de juiste keuze in gebruik, uitstraling, budget, communicatie, en visualisaties.