Wie zijn wij

Kupan is een flexibele, innovatieve organisatie. De kracht van Kupan zit in het vermogen om zich snel en goed aan te passen aan de veranderende vraag van klanten. 
Dagelijks geinspireerd door onze klanten en distributeurs is kupan continue bezig om de medewerkers te faciliteren in persoonlijke en bedrijfsmatige groei. Dit resulteert in een continue verbeteringsproces in mens, middelen en procedures. u als klant staat centraal.  

Waar intensief gebruik of bijzondere omstandigheden een uitzonderlijke kwaliteit noodzakelijk  maken, heeft Kupan de passende antwoorden voor u. In een veeleisende omgeving is de kennis van Kupan en de ruime ervaring uw garantie voor een langdurig, probleemloos gebruik. Kupan produceert en monteert douche-, toilet-, wissel-, en kleedcabines, lockers, scheidingswanden, deuren, garderobekasten, wastableaus en cleanroom meubilair. Daarnaast hebben wij een webshop die het mogelijk maakt om het ook nog eens supersnel geleverd te krijgen. De eigen ontwikkel afdeling zorgt niet alleen voor een goede engineering, maar test ook op langdurig en zwaar belast gebruik.

Wij onderscheiden ons door goed advies, schitterderende presentaties, doordachte voorbereiding, snelle zorgvuldige montage en een naadloze oplevering. Kupan is, door de kwaliteit van zowel het product als de organisatie, uitgegroeid tot de norm bepalende onderneming in haar werkgebied.
Ons interieurdesign bepaalt de sfeer; geeft klasse en uitstraling, ook aan puur functionele ruimtes. In vrije vormkeuze en kleurenmogelijkheden bieden wij u een wereld aan mogelijkheden.

Ons enthousiaste team aan medewerkers helpt u graag bij het maken van ontwerp tot aanrealisatie.
Bij kupan staan wij in voor eerlijk advies en handelen