Zwembaden & Sporthallen

Zwembaden vragen om eigen en gerichte oplossingen voor de inrichting van sanitaire- en  omkleedruimten. 

De voorzieningen in zwembaden vragen om een lange levensduur en corrosiebestendigheid.
Er zijn bijzondere omstandigheden zoals corrosievorming in zwembaden waar nu op geanticipeerd wordt door de overheid.

Kupan heeft speciaal voor zwembaden speciale bevestigingsmiddelen en accessoires die geschikt zijn voor deze omgeving.
Heeft u bijvoorbeeld elektronische sloten nodig voor lockers in uw ruimte, laat ons u adviseren in het maken van het juiste slot in de omgeving waarin u de locker wilt plaatsen. Wij hebben diverse sloten in ons assortiment die allen een specifieke eigenschap hebben.

Ook de inrichting van sportaccommodaties  en sporthallen vragen om eigen oplossingen voor de inrichting van sanitaire- en omkleed ruimten. Toch zijn er ook een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk voor diverse leeftijdsgroepen, lange levensduur, corrosiebestendigheid en qua sfeer passend bij de door u bepaalde totaalsfeer zijn hier enkele voorbeelden van.

De maatwerkconcepten van Kupan geven antwoord op alle specifieke en generieke wensen. 

Wij kunnen uw ruimte voorzien van omkleed-, wissel- en toiletcabines, lockers met sleutelsloten, pandsloten of elektronische afsluitmogelijkheden, extreem sterke watervaste en of Non Fire Support deuren, opmaak- en wastableaus.
Samen met u kunnen wij zorgen voor de juiste uitstraling en vormgeving passend in uw omgeving,  zodat u gebruiker zich thuis en welkom voelt.

Voor speciale accessoires verwijzen wij u graag naar onze webshop

De meest gekozen variant is onze Comby cabine met een paar comfort elementen. Wordt het een budget kwestie, dan kan u kiezen voor een cabine uit onze  Essence-Line.