Utiliteitsbouw

Of het nu gaat om een school, horecagelegenheid, winkelcentrum, congresgebouw, hotel, schip, brandweerkazerne, fabriekshal of een callcentra, etc. steeds dienen er twee behoeften te worden ingevuld: betaal goed, en afspraken nakomen. 

In de bouw is het van groot belang om een juiste keuze te maken in het type sanitaire wand en de gebruikersgroep. Kupan kent naast de bouwregelgeving ook comfort klassen. Wij adviseren om metname naar de comfortklasse te kijken tijdens het bepalen van keuze voor de sanitaire wanden. Wilt u een volkern wand of wilt u een sandwich wand. Wilt u normaal deurbeslag of gaat u akkoord met een vergrendeling of schuifje.

Kupan biedt als maatwerkleverancier voor beide vraagstukken diverse oplossingen.
Voor u als aannemer is het van belang dat u zaken doet met een bedrijf dat goed werk levert, fijn communiceert, en z'n afspraken nakomt. Wij staan daar voor in, en regelen alles voor u. Wij meten altijd zelf in en zorgen er voor dat wij geen overlast voor uw uitvoerders zijn. Onze planning is flexibel, en onze werkhouding wordt enorm gewaardeerd. 

Speciaal voor de utiliteit heeft kupan in de webshop een serie cabines die ook binnen 72-uur leverbaar zijn. Want soms is de bouwplanning wat grillig. 

De meest gekozen variant is Excellent met maximale privacy en alle comfort elementen voor op het kantoor en voor de massa is het de Essence. Mag het ietsje meer zijn dan Comby vrijhangend.