Recreatie

2020 is een bijzonder jaar voor ondernemers van recreatieparken want de gasten hebben ineens heel andere wensen en verwachtingen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de hygiëne voorzieningen en de 1,5 meter regels in een sanitair gebouw zeer hoog op de agenda staan tijdens de keuze en beoordeling van een veilige vakantie accommodatie.
Veilig, Modern, sfeervol  en schone toilet- en doucheruimten zijn vaak doorslaggevend voor de keuze van de gast voor een camping of recreatieverblijf.

Kupan biedt cabine concepten in diverse varianten en stijlen en kan ook de privacy waarborgen. Zo kunt u de juiste keuze maken voor uw accommodatie die past binnen uw budget. Bij het ontwerpen of aanpassen van uw accommodatie adviseren wij u vooral aandacht te besteden aan de veiligheid, comfort en beleving. Want iedere gast in 2020 wil bij het gebruik van een sanitaire ruimte zich vooral “veilig thuis” voelen. Laat u begeleiden en voorlichten door onze specialist Ruben Epping 06-21 50 40 47

Binnen onze cabine varianten kunt u ook kiezen voor een Kids cabine. Met speciale thema deuren en het gepatenteerde kinderveilige  Essence scharnier. De speciaal op deze doelgroep afgestemde ontwerpen zijn zowel door uiterlijk als door de afwerking bijzonder geschikt voor uw “kleinste” gasten.

Naast onze cabine lijnen bieden wij u een scala aan accessoires om het bezoek aan uw sanitaire ruimte/kleedkamer zo aangenaam mogelijk te maken.
Daarbij valt te denken aan:

- Toiletrolhouders - Afvalbakken Verlichting
- Dispenser hygiënedoekjes  - Deurbeslag Schaamschot XXL
- Desinfectie dispenser - Wasbakken fluister sloten
- Damesverband zakjes dispenser - Spiegels  

 

Voor overige producten verwijzen wij u naar onze webshop.

 

De meest gekozen variant voor een recreatieve omgeving is onze Comby vrijhangend. De laatste paar jaar wordt er veel meer aandacht aan privacy besteedt en zijn wanden van vloer tot plafond een veel gevraagd product vanwege de privacy. Laat onze specialist voor u een levensecht fotorealisctisch 3d ontwerp voor u maken. dan krijgt u een betere voorstelling hoe wij met u samen de beste oplossing kunnen bedenken.