Gezondheidszorg

Het inrichten van kleedkamers en sanitaire ruimtes in de gezondheidszorg is één van de specialiteiten van Kupan. Wij kunnen u met onze ervaring adviseren en helpen om uw kleedkamer zo functioneel mogelijk in te richten.

Wij kunnen u kleedruimte voorzien van omkleedcabines en voor u sanitaire ruimte kunnen wij u ook toiletcabines aanbieden uit onze drie cabine-lijnen.

In de gezondheidszorg werken ze in verschillende shifts en maken ze gebruik van uniforme kleding. De mogelijkheid om van kleding te wisselen en het opbergen van persoonlijke kleding en bezittingen moet dus mee worden genomen in de inrichting van uw omkleedruimte.
Kupan personeelslockers in vele varianten op het gebied van afmetingen, indelingen en afsluitmogelijkheden bieden voor iedere vraagstelling een perfecte oplossing. 
Door middel van elektronische afsluitmogelijkheden en specifieke software is het mogelijk meerdere shifts personeel van dezelfde lockers gebruik te laten maken. 

Voor de inrichting van uw laboratorium, cleanroom of steriele kamer kan u een keuze maken uit onze webshop

Deze lijn biedt u vele mogelijkheden voor het ontwerpen en inrichten van uw cleanroom of hygiënische ruimte.
Overige accessoires zoals antibacteriële armaturen, handgrepen en leuningen zijn opgenomen in ons assortiment en kunt u terugvinden in onze webshop

 

Op de onderstaande locaties hebben wij de inrichting mogen verzorgen:

- OLVG - Gelderse Vallei
- Johnson & Johnson - UMC
- GSK - NKI
- Janssen                         - LUMC
- Twee Stedenziekenhuis - AMC
- Slingeland Ziekenhuis - Radboud UMC


De meest gekozen variant is de Excellent cabine met maximaal gebruiksgemak, hygiëne en alle comfort elementen.