Educatie

Van basisschool tot universiteit, Kupan is er thuis.

Voor een educatieve omgeving realiseren wij toilet inrichtingen die voldoen aan de hoge eisen ten aanzien van duurzaamheid, vandalisme bestendigheid, hygiëne en veiligheid. De cabine moet snel en efficiënt toegankelijk zijn bij calamiteiten.

Wij helpen u graag een concept te creëren om u sanitaire ruimte in te richten. Om aan u wensen en eisen te voldoen bieden wij u de keuze uit drie cabinelijnen in verschillende varianten.

Voor kleuters kan men kiezen voor de Essence Kids Cabine. Deze cabine heeft lage wanden en deuren zodat toezichthouders de kleuters in de gaten kunnen houden.  Bovendien kunnen de cabines voorzien worden van diverse thema deuren of contouren.

In aanvulling op onze cabinelijnen kunnen wij u ook voorzien van de inrichting van u garderoberuimte en lockers voor het voortgezet onderwijs. Mocht u hierover meer informatie wensen neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Naast onze cabine lijnen bieden wij u een scala aan accessoires om het bezoek aan een toiletruimte in een educatieve omgeving  zo aangenaam mogelijk te maken.
Daarbij valt te denken aan:

- Toiletrolhouders     - Afvalbakken
- Dispenser hygiënedoekjes - Deurbeslag met microban
- Geurdispenser - Wasbakken
- Damesverband zakjes - Soundbarrier (doospoel geluidsbox)

 

 Voor overige producten en accesoires verwijzen wij u naar onze webshop.

De meest gekozen variant voor een educatieve omgeving is onze Essence veilig, stijlvol, duurzaam en economisch.