Markt segmenten

Kupan is gefocust op een select aantal marktsegmenten. Wij kunnen maatwerk leveren en  zoeken samen met u naar een optimale oplossing voor uw probleem of wens. Wij zijn actief binnen de welness en fitness, sport, kantoren, recreatie, educatie, utiliteitsbouw, vliegvelden, gezondheidszorg,  zwembaden, industrie, slachterijen, voedselprouctie, veehouderijen etc.

Naast deze marktsegmenten kan Kupan uiteraard ook ruimten inrichten die buiten deze segmenten vallen. Wij zijn veelzijdig, flexibel, uitermate betrouwbaar en wereldwijd actief. Als marktleider in Nederland blijven wij continu onze concurrentie een stap voor.

Wij willen u helpen de wensen in vervulling te brengen!

Per marktsegment hebben wij een aantal kernpunten genoemd, maar ook de meeste gekozen oplossing. De Laatste 2 jaar gaat er steeds meer aandacht uit naar de privacy beleving op het toilet.

Anders vertaald betekekent dit dat de wanden meer geluid moeten reduceren, en dat men meer overgaat op deurbeslag. Geluidreduceren wordt het beste gerealiseerd door de wanden van vloer tot plafond te laten aansluiten. Onze meest effectieve wand is de Excellent. De Excellent wand heeft een dikte van 30 mm. en dat scheelt toch wel tov de traditionele wanden van 100, 120 of 150 mm dikke Gips wanden. Door ons wandsysteem blijft er meer ruimte en dus comfort over op het toilet.