TOEPASSINGSGEBIED

Mindervaliden Cabines

Gemak, comfort, veiligheid en voldoende ruimte zijn de sleutelwoorden voor een goede mindervaliden toiletruimte. Onze mindervaliden toiletcabine is een speciale cabine ontworpen om mensen met een lichamelijke beperking of andere mentale beperkingen tegemoet te komen.
Tegenwoordig moeten we rekening houden met de variatie in rolstoelen die toegang moeten kunnen hebben tot toilet en douche. Onze mindervalide cabine voldoet aan de eisen die worden gesteld aan een mindervaliden cabine/ toiletruimte.

Voor mensen met een lichamelijke beperking  is toegankelijkheid voor publieke en gemeenschappelijke ruimten erg belangrijk. Onze mindervaliden cabines zijn geschikt voor natte gebieden en voorzien van goede sloten en scharnieren. De gebruiker moet de cabine goed kunnen afsluiten en het vertrouwen hebben om de cabine in totale privacy te kunnen gebruiken.

Afhankelijk van uw specifieke wensen en beschikbare ruimte kunt u de keuze maken uit verschillende opties. De volgende opties behoren tot de mogelijkheid: een cabine geplaats op voetjes, een cabine met vloer aansluiting of een cabine die loopt van vloer tot plafond. Verder heeft u de vrijheid om de hoogte aan te passen, het deurbeslag, type scharnier, profielen en een kleurkeuze te maken uit onze standaard kleurenwaaier. Ook het kiezen van een geschikte deur is één van de opties. U kunt kiezen voor een grote draaideur, maar nog gebruiksvriendelijker is een schuifdeur. Een schuifdeur is voor de gebruiker van de mindervalidencabine het eenvoudigste te bedienen.  

Onze mindervalidencabines worden uiteraard niet alleen toegepast in zwembaden, sportfaciliteiten en winkelcentra, maar ook toegepast in een industriële omgeving, scholen, luchthavens en vele andere accommodaties.

Als aanvulling op onze mindervaliden cabines, kunnen wij u ook voorzien van lockers en garderobes die zijn aangepast aan rolstoelgebruikers.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee bij het ontwikkelen van een passende inrichting voor u sanitaire ruimte.