TOEPASSINGSGEBIED

Douchecabines van Kupan

Kupan douchecabines worden veelal toegepast in zwembaden, sportcentra en bij campings. Uiteraard zijn Kupan douchecabines in veel meer ruimtes en accommodaties toe te passen. Onze cabines zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk te reinigen. Hiermee zijn onze douchecabines, die vaak in intensief gebruikte ruimtes worden toegepast, uitermate geschikt voor natte ruimtes.

Heeft u behoefte aan een praktische douchecabine die onderhoudsvrij is en zeer gemakkelijk te reinigen is, dan heeft Kupan voor u de juiste uitvoering in vele kleurmogelijkheden en exact afgestemd op uw situatie. Voor het uitermate efficiënt en handig reinigen heeft Kupan ook de Vrijhangende uitvoeringen. Hiermee is het mogelijk om de vloer zonder  obstakels te reinigen. Dit bespaart tijd en vuil blijft niet achter op pootdelen.

Kupan levert de douchecabines in heel veel kleuren en diverse hoogtes. Maatwerk is geen uitzondering maar onze standaard. Wij kunnen samen met u kijken naar uw gebruik en u voorzien van de ideale oplossing. Hierbij denken we met u mee en zorgen wij ervoor dat u de beste aankoop doet voor jaren. U kunt na verloop van tijd eventueel uw deuren eens in een andere kleur bij ons kopen. Hiermee krijgt u een compleet nieuwe aanblik.

Kupan douchecabines zijn er dus in vele uitvoeringen en in een verscheidenheid aan kleuren. Wij richten uw ruimte naar keuze en wensen in.