Wie zijn wij

Kupan wil een flexibele, innovatieve organisatie zijn voor al haar marktsegmenten. Belangrijk hierbij is dat wij wensen van onze klanten kennen en onze klanten helpen om de juiste keuzes te maken. 

Waar intensief gebruik of bijzondere omstandigheden een uitzonderlijke kwaliteit noodzakelijk  maken, heeft Kupan de passende antwoorden voor u. In een veeleisende omgeving is de vakmanschap van Kupan en de ruime ervaring uw garantie voor een langdurig, probleemloos gebruik. Kupan produceert en monteert douche-, toilet-, wissel-, en kleedcabines, lockers, scheidingswanden, deuren, garderobekasten, wastableaus en cleanroom meubilair.

Wij onderscheiden ons door goed advies, doordachte voorbereiding, snelle zorgvuldige montage en een naadloze oplevering. Kupan is, door de kwaliteit van zowel het product als de organisatie, uitgegroeid tot de norm bepalende onderneming in haar werkgebied.
Ons interieurdesign bepaalt de sfeer; geeft klasse en uitstraling, ook aan puur functionele ruimtes. In vrije vormkeuze en kleurenmogelijkheden bieden wij u een wereld aan mogelijkheden.