Recreatie

Ondernemers van recreatieparken weten als geen ander wat gasten wensen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de voorzieningen in een  sanitair gebouw zeer hoog op de agenda staan tijdens de keuze en beoordeling van een vakantie accommodatie.
Modern, sfeervol  en schone toilet- en doucheruimten zijn vaak doorslaggevend voor de keuze van de gast voor een camping of recreatieverblijf.

Kupan biedt cabine concepten in diverse budgetvarianten en stijlen. Zo kunt u de juiste keuze maken voor uw accommodatie die past binnen uw budget. Bij het ontwerpen en inrichten van uw accommodatie adviseren wij u vooral aandacht te besteden aan comfort en beleving. Want iedere gast wil bij het gebruik van een sanitaire ruimte zich vooral “thuis” voelen.

Binnen onze cabine varianten kunt u ook kiezen voor een Kids cabine. Met speciale thema deuren en het gepatenteerde kinderveilige  Essence scharnier. De speciaal op deze doelgroep afgestemde ontwerpen zijn zowel door uiterlijk als door de afwerking bijzonder geschikt voor uw “kleinste” gasten.

Naast onze cabine lijnen bieden wij u een scala aan accessoires om het bezoek aan uw sanitaire ruimte/kleedkamer zo aangenaam mogelijk te maken.
Daarbij valt te denken aan:

- Toiletrolhouders - Afvalbakken
- Dispenser hygiënedoekjes  - Deurbeslag met microban
- Geurdispenser - Wasbakken
- Damesverband zakjes - Soundbarrier (doorspoel geluidsbox

 

Voor overige producten verwijzen wij u naar onze webshop.

 

De meest gekozen variant voor een recreatieve omgeving is onze Comby vrijhangend. De laatste paar jaar wordt er veel meer aandacht aan privacy besteedt en zijn wanden van vloer tot plafond erg in trek.